Kayseri'ye Bakan geliyor! İşte ziyaret edeceği yerler

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yarın Kayseri'de bir dizi ziyarette bulunacak. Detaylar Kayseri Olay'da...

Kayseri'ye Bakan geliyor! İşte ziyaret edeceği yerler

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Ağustos Cuma (yarın) günü Kayseri'yi ziyaret edecek. Bakan Uraloğlu'nun Kayseri'deki ilk ziyaret yeri ise Kayserili vatandaşların uzun yıllardır merakla beklediği hızlı tren projesinin Düver Hızlı Tren Şantiyesi olacak.

Kayseri'ye Bakan geliyor! İşte ziyaret edeceği yerler

Bakan Uraloğlu'nun  programı şu şekilde:

Bakan Uraloğlu ziyaretlerine saat 11.00'de Düver Hızlı Tren Şantiyesi'nde başlayacak. Burada hızlı tren hattının inşaatını yerinde inceleyecek ve projeyle ilgili bir brifing alacak. Ayrıca, bu ziyaretin ardından bir basın açıklaması yapılacak. Şantiye ziyareti, Ankara-Kayseri YHT Hattı'nın Düver Şantiyesi'nde gerçekleştirilecek.

Bakan Uraloğlu, saat 14.15'te Kayseri Valiliği'ni ziyaret edecek ve ardından saat 15.00'te Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde olacak. Kayseri'nin ulaştırma ve altyapı projelerine dair değerlendirmeler yapılacak.

Saat 16.30'da Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda ticaret, sanayi ve borsa odalarının başkanları ile organize sanayi bölgeleri başkanları ve belediye başkanlarıyla bir istişare toplantısı düzenleyecek.

Bakan Uraloğlu'nun gün içindeki programı, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı ziyaretiyle devam edecek. Saat 18.00'de AK Parti'nin İl Başkanlığıyla bir araya gelecek olan Bakan Uraloğlu, akşam saatlerinde ise saat 19.00'da MHP Kayseri İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek.