Kayseri yarın önemli bir toplantıya ev sahipliği yapacak!

Kayseri Ticaret Borsası cumartesi günü önemli bir toplantıya ev sahipliği yapacak. Kayseri'nin Kocasinan Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) toplantısı için bir araya gelinecek. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri yarın önemli bir toplantıya ev sahipliği yapacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası ve Kayseri Ticaret Borsası’nın kurucu üye olarak yer aldığı Jeotermal Kaynaklı Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bu çerçevede, geçtiğimiz aylarda Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri (TDİOSB) projesi ile ilgili dikkat çeken paylaşım KTB Başkanı recep Bağlamış’tan gelmişti. Başkan Bağlamış, Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri projesinin yerleşim planı ve üst yapı modül projesinin onaylandığını açılamıştı.  

Bağlamış yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer vermişti, “Şehrimize hayırlı olsun. Tarım Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından Kayseri Kocasinan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Genel yerleşim planı ve üst yapı modül projeleri onaylandı.”

Diğer yandan TDİOSB projesi ile ilgili dikkat çeken toplantıya Kayseri Ticaret Borsası (KTB) ev sahipliği yapacak. KTB’de 29 Haziran Cumartesi günü saat 12.00’de Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi Ön Tahsis Duyuru Toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantıya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de katılım sağlayacak. 

Toplantıda Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili son değerlendirilmeler masaya yatırılacak.