Kayseri Ülkü Ocakları'ndan kamuoyu duyurusu!

Kayseri Ülkü Ocakları, Eskişehir Bağları Danışmendgazi Mahallesi'nde yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayseri Ülkü Ocakları'ndan kamuoyu duyurusu!

Kayseri'de infail yaratan olayla ilgili olarak Kayseri Ülkü Ocakları kamuoyu duyurusunda bulundu. Kayseri Ülkü Ocakları'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "30.06.2024 tarihinde ilimiz Eskişehir Bağları Danışmendgazi mahallesinde vuku bulan elim bir hadise neticesinde yaşanan olaylar tüm kamuoyu tarafından bilinmektedir. 

Bizler Kayseri Ülkü Ocakları olarak herhangi bir harekete girişmeden sükunet çerçevesinde olayları takip etmekteyiz. Bizim devletimize karşı güvenimiz sonsuzdur. Hiç bir Ülkü Ocakları mensubumuz yaşanan olaylarla alakalı olarak o bölgede bulunmamıştır. FETÖ’cü itler ve yandaşlarının nerede bir olay olsa Ülkü Ocakları yapmış gibi algı yaratmaya çalıştığı aşikar bir şekilde ortadadır. 

Hiç bir Ülkü Ocakları mensubunu resmi makamlarca belirtilen açıklamalar haricinde, provokatörlük yaparak kargaşa çıkarmak isteyenlerin ve herhangi bir eylemin içerisinde olmadan sükunetli bir şekilde kalmaya davet ediyorum. Devletimizin her zaman yanındayız.

Ülkü Ocakları’nın adını kullanarak ortalığı karıştırmak isteyen provokatörlere hiç bir şekilde itibar etmeyiniz"