Kayseri Tabip Odası Başkanından 'tıklım tıklım' tepkisi!

Tabip Odası Başkanı Şahin: Sayın Cumhurbaşkanı'nın kongre salonlarının tıklım tıklım dolu olmasından dolayı teşekkür etmesi, salgının gidişatını yüreği ağzında takip eden milyonların duygularıyla örtüşmemiştir.

Kayseri Tabip Odası Başkanından 'tıklım tıklım' tepkisi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana, Antalya, Bursa ve Muğla kongresine canlı bağlantıyla katıldı. Sözlerinin başında kongrelere katılımdan dolayı partililere teşekkür eden Erdoğan, "Şu kapalı salonlarda Adana'da, Antalya'da, Bursa'da, Muğla'da bu salgına rağmen tıklım tıklım bu salonları haftanın başında oralarda buluşma ve buluşturmayı sağladığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Erdoğan’ın, bu sözleri pandemi nedeniyle bazı tartışmaları da beraberinde getirdi.
“TIKLIM TIKLIM DOLU OLMASINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETMESİ MİLYONLARIN DUYGULARIYLA ÖRTÜŞMEMİŞTİR”
Kayseri Tabip Odası Başkanı Mehmet İlhan Şahin de parti kongrelerinde ortaya çıkan bu duruma dikkat çekti ve tablonun salgın sürecinde milyonların duygularıyla örtüşmediğini belirtti. Şahin, “Sayın Cumhurbaşkanı’nın kongre salonlarının tıklım tıklım dolu olmasından dolayı teşekkür etmesi, salgının gidişatını yüreği ağzında takip eden milyonların duygularıyla örtüşmemiştir. Devletin zirvesinin tavır ve söylemleri salgın yönetiminin en önemli öğelerindendir” dedi.