Şahin, 'Bu işler olmadan ölmüş olsa 'evliya' muamelesi görecekti'

Kayseri Tabip Odası Başkanı Mehmet İlhan Şahin, 'Alçak kalkışmaya götüren süreçler olmasa o vatan haini birilerince 'hocaefendi' hitabıyla anılmaya devam edecek ve bu işler olmadan ölmüş olsa 'evliya' muamelesi görecekti.' dedi. Detaylar Kayseri Olay'da...

Şahin, 'Bu işler olmadan ölmüş olsa 'evliya' muamelesi görecekti'

Kayseri Tabip Odası Başkanı Mehmet İlhan Şahin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'yle ilgili önemli bir açıklamada bulundu. 

Kayseri Tabip Odası Başkanı Şahin, "Alçak kalkışmaya götüren süreçler olmasa, o vatan haini birilerince 'hocaefendi' hitabıyla anılmaya devam edecek ve bu işler olmadan ölmüş olsa "evliya" muamelesi görecekti." dedi.

FETÖ'yle mücadele etmenin yetmeyeceğini, fetöcülükle ve fetöcüklerle de mücadele etmek gerektiğini vurgulayan Doktor Şahin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "15 Temmuz ve o alçak kalkışmaya götüren süreçler olmasa, o vatan haini birilerince "hocaefendi" hitabıyla anılmaya devam edecek ve bu işler olmadan ölmüş olsa "evliya" muamelesi görecekti. Onun için FETÖ'yle mücadele etmek yetmez, fetöcülükle ve fetöcüklerle de mücadele etmek gerekir. Herhangi bir kulun kutsanıp ona tabi olunmasına ve bu yolla güç devşirilmesine sıfır tolerans gösterilmeli!" dedi.