Kayseri Tabip Odası Başkanı: Kafa atma girişimi, zorbalık var!

Kayseri Tabip Odası Başkanı Mehmet İlhan Şahin, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Çocuk Hastanesinde yaşanan olaya tepki gösterdi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri Tabip Odası Başkanı: Kafa atma girişimi, zorbalık var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesinde, İncesu Emniyet Müdürü ve beraberindeki 2 oğlunun doktoru darp etmeye çalıştıkları iddia edildi. Ayrıca ilçe emniyet müdürünün olay anına dair hastanedeki güvenlik kamera görüntülerini de almaya çalıştığı öne sürüldü.

Kayseri Tabip Odası Başkanı: Kafa atma girişimi, zorbalık var!

Tabip Odası Başkanı Şahin, tanık beyanlarına dikkat çekti! 

Yaşanan bu yöndeki olaya bir tepki de Kayseri Tabip Odası Başkanı Doç Dr Mehmet İlhan Şahin'den geldi. 
'Benim de mensubu olduğum Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Acilinde çalışan Dr. Erhan Çetin dün yani 27 Temmuz akşam üst düzey bir emniyet mensubunun ve yetişkin yaşlardaki oğlunun sözlü ve fiziki saldırısına uğramıştır' diyen Şahin, yaşananları da şahitlerin beyanları doğrultusunda aktardı ve 'Sürecin takipçisiyiz'  dedi. 

Kayseri Tabip Odası Başkanı: Kafa atma girişimi, zorbalık var!

Babasının makamına güvenerek, zorbalık! 

Şahin, 'Bölge Müdür Şahitlerin de teyidiyle yazıyorum, doktor arkadaşımız şahısların her türlü sözlü sataşmalarına nezaketle ve kendisinin de polis yakını olduğunu söyleyerek karşılık vermesine rağmen olay büyümüş ve kafa atma girişimine kadar varmıştır. Meslektaşımızla görüştüm, terörle mücadele eden bir polisin kardeşi ve her hastasına yakını gibi bakmaya çalışan bir hekim olarak büyük hayal kırıklığı yaşadığını bildirdi. Ben de kendisine Kayseri Tabip Odası olarak her zaman yanında olduğumuzu ilettim. Biz hekimleri, kamu görevlilerini ve her vatandaşımızı korumakla görevli olan emniyet teşkilatımızın, makamına, babasının makamına güvenerek zorbalık yapmaya kalkışan çürük elmaları içinden temizleyeceğine ve nezdimizdeki güvenilirliğini sürdüreceğine inanıyorum. Sürecin takipçisiyiz.