Kayseri spor camiasının acı günü

Kayseri spor camiasının acı günü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri spor camiası yasta. Kayseri Süper Amatör Küme ekiplerinden Kocasinan Şimşekspor'da forma giyen 1996 doğumlu oyuncu Okan Yılmaz ile arkadaşı Ceyhun Öner, 5 Temmuz gecesi elim bir trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

Bu acı haber, spor camiasında yürekleri yaktı. Kayseri Amatör Spor Federasyonu Genel Başkanı Musa Soykarcı, başsağlığı mesajı yayımladı. Soykarcı, hayata erken yaşta veda eden her iki genç için, “Ne yazık ki hayatlarının baharında iki gencimizi trafik terörüne kurban verdik. Okan ve Ceyhun kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kazada yaralanan diğer kardeşlerimize de acil şifa diliyoruz. Gençlerimizin ailelerine de sabır ve başsağlığı diliyoruz.”  

Kaza, 5 Temmuz’da saat 22:40’ta iki lüks otomobilin çarpışması sonucu meydana gelmiş, Okan Yılmaz ve Ceyhun Öner, hayatını kaybederken 3 kişi de yaralanmıştı. Anbar Mahallesi Osman Kavuncu Bulvarı üzerinde 38 ABG 509 plakalı otomobil ile 38 ZK 057 plakalı otomobil çarpıştı.. Kazada, yaralı olarak kurtulan F.K., B.A. ve C.S. ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Biz de Olay Türk olarak, genç yaşta hayata veda eden Okan ve Ceyhun Yılmaz’a Allah’tan rahmet, ailesine,  sevdiklerine ve spor camiasına başsağlığı diliyoruz.