Kayseri sosyal buhran içinde…

İntihar olaylarına dikkat çeken eski Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, 'Kayseri çok ciddi bir sosyal buhran içinde…' dedi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayseri sosyal buhran içinde…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sarıoğlan eski Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız’ın intihar girişimine vurgu yaparak, son dönemde Kayseri’de yaşanan intihar olaylarına dikkat çeken eski Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır sosyal medya hesabından “Kayseri çok ciddi bir sosyal buhran içinde…” dedi.  

Kayseri sosyal burhan içinde…
Dönem dönem artış yaşanan intihar olayları Kayseri gündemini meşgul etmeye devam ediyor. CHP önceki dönem Kayseri Milletvekili Çetin Arık, TBMM’ye araştırma önergesi vererek, Kayseri’deki intihar olaylarının araştırılmasını istemişti, ancak önerge reddedildi. Önerge reddedildi ancak Kayseri’nin intihar olayları ile gündeme taşınması devam ediyor. Son olarak Sarıoğlan eski Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız’ın intihar girişiminde bulunması bir kez daha intihar olaylarını gündeme getirdi. Önceki dönem Kayseri Milletvekillerinden Pelin Gündeş Bakır da bu konuyu gündeme taşıyarak, “Kayseri çok ciddi bir sosyal buhran içinde…” dedi. Bakır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yine Kayseri, yine maalesef bir intihar haberi. Bu kaçıncı? Dursun bu intiharlar! Sarıoğlan eski Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız Bey göğsüne tabanca ile ateş ederek intihar etmiş. Çok üzüldüm. Merhumun ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Kayseri çok ciddi bir sosyal buhran içinde. Liyakatsiz siyasetçiler, yolsuzluk ekonomisi ve kötü Devlet yönetiminin Kayserili vatandaşlarımızın hayatına yansıması sosyal ve ekonomik buhran şeklinde oluyor. Çok ama çok üzgünüm vatandaşlarımız için!” ifadelerini kullandı.