Kayseri serinledi!

Akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, Kayseri'ye serinliği de beraberinde getirdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayseri serinledi!

Akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, Kayseri'ye serinliği de beraberinde getirdi. Gün boyunca 35 dereceyi bulan sıcaklıklarla kavrulan Kayseri, akşam saatlerinde başlayan yağmurla birlikte serinledi. Ancak hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, yaz mevsiminde aniden bastıran yağmurda ıslandı.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü, bu yağış konusunda vatandaşları daha önce uyarmıştı. Yapılan açıklamada, Kayseri'de bugün parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, akşam saatlerinde yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı belirtilmişti.

Kayseri'de bugün en yüksek sıcaklığın 33 derece, en düşük sıcaklığın ise 16 derece olması bekleniyor. Sağanak yağışın etkisiyle serinleyen şehirde, vatandaşlar yaz ayının sıcak günlerine kısa bir mola verdi.

Kuvvetli Rüzgar Uyarısı: Beklenen rüzgarın öğle saatlerinden sonra ve akşam ilk saatlerde yer yer kuvvetli (hamleli 40-60 km/sa) eseceği beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.