Kayseri Şeker ile ilgili şok iddia!

Kayseri Şeker Fabrikası yönetimindeyken gördüğü 'usulsüzlükler' nedeniyle istifa eden Metin Demircan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bu çerçevede Demircan, yine çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri Şeker ile ilgili şok iddia!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Şeker Fabrikası Yönetimindeyken gördüğü “usulsüzlükler” nedeniyle istifa ettiğini açıklayan ve bu konuda hukuk mücadelesini başlatan Metin Demircan, sosyal medya üzerinden çarpıcı açıklamalarını sürdürüyor. Demircan son olarak Kayseri Şeker Fabrikasının kapalı teklif usulü ile yaptığı ihalede, teklif zarflarının önceden açıldığını öne sürmüştü. Demircan iddialarına bir yenisini daha ekledi.
Mali genel kurul öncesi saha çalışması yapan 100’ün üzerinde personelin ücretsiz Kıbrıs tatiline gideceğini öne süren Demircan, ‘Patron çok yüce gönüllü’ dedi. 

Demircan açıklamalarında şu ifadeleri kullandı; “Çiftiysen maksimum maliyeti 38 TL olan mazot avansını 64 TL yazarlar ama mali genel kurul öncesi katılımlarını artırmak için saha da çalışmaya gidersen, yani zaten yapman gereken bir şeyi yaparsan, ultra lüks Kıbrıs tatiline beleşe gidersin. Patron çok yüce gönüllü ne de olsa.  100’ün üzerinde personel Kıbrıs tatiline gidecekmiş. Ne güzel. Bu sıcaklarda,  tarlada, güneşin altında çalışmaya devam sevgili çiftçiler.”