Kayseri Şeker file ve naylon satın alacak!

Kayseri Şeker Fabrikası yaş küspe balyalama filesi ve balyalama naylonu satın almak için ihale yapacak. İhaleye katılım başvuruları 10 Temmuz 2024 tarihine kadar yapılabilecek. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri Şeker file ve naylon satın alacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Şeker Fabrikası'nın yaş küspe balyalama filesi ve balyalama naylonu satın almak için ihale yapacağı öğrenildi. Şirket bünyesindeki Kayseri ve Boğazlıyan fabrikaları ihtiyacı olan Yaş Küspe  Balyalama Filesi ve Yaş Küspe Balyalama Naylonu alınması ihalesi 10 Temmuz 2024 satt 14.30'da yapılacak.

Kayseri Şeker file ve naylon satın alacak!

Naylon ve file ihalesinin detayları

Konuyla ilgili olarak, Balyalama filesi yüzde 25 toleranslı  640  adet  ve yüzde 25 toleranslı 800 adet. Balyalama naylonu yüzde 25 toleranslı 3000 adet ve yüzde 25 toleranslı 4000 adet alım yapılacağı ifade edildi. 

Kayseri Şeker file ve naylon satın alacak!

Kayseri Şeker'den ihale açıklaması

İhaleye katılım başvuruları şirket Genel Müdürlüğü Yazı İşleri Servisine yapılacak. Kayseri Şeker'de yapılan açıklamada, '10.07.2024 tarih saat 14.30’dan sonra gelen teklifler ’den ve postada vuku bulacak gecikmelerden şirketimiz hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır' denildi. Diğer yandan ihale duyurusunda ayrıca 'Şirketimiz 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ile 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa tabi olmayıp ihaleyi yapıp yapmamakta ve dilediğine ihale etmekte serbesttir' ifadeleri de yer aldı.