Kayseri Şehir Hastanesinden dikkat çeken açıklama: İptal edildi

Cumhuriyet'in 101. yılı dolayısıyla yapılması planlanan bazı etkinlikler iptal edildi. Kayseri'de de o kurumdan konser iptaline ilişkin açıklama geldi. İşte konserin iptal edilme sebebi…

Kayseri Şehir Hastanesinden dikkat çeken açıklama: İptal edildi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Cumhuriyet’in 101. yılı kutlamanın gururunu yaşarken, son günlerde yaşanan olaylarla adeta bu sevince gölge düşürülmeye çalışıyor. Geçtiğimiz günler hain terör saldırısıyla sarsılan ülkemizde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yapılması planlanan bazı organizasyonlar iptal ediliyor. 

Kayseri’den de etkinliklerin iptal haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Serhat Koyuncu tarafından bir açıklama yapıldı. Cumhuriyet konseri etkinliğinin iptalinin yer aldığı açıklamada, “Hastanemiz bünyesinde planlanan Cumhuriyet konseri etkinliği, yaşanan elim terör olayları nedeniyle iptal edilmiş ileri bir tarihe ertelenmiştir. Terörü, çanak tutanları ve her türlü destekçilerini lanetliyor. Yüce Allah'tan aziz şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” denildi. 

Kayseri Şehir Hastanesinden dikkat çeken açıklama: İptal edildi

Ankara’daki terör saldırısında ne olmuştu? 

Milli savunma sanayinin kalbi olarak bilinen Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nin (TUSAŞ) Kahramankazan tesislerine terör saldırısı yapılmış, hain terör saldırısında 5 kişi yaşamını yitirirken, 22 kişi de yaralanmıştı. Yaralılardan birisini de Kayserili polis memuru olduğu öğrenilmişti. Diğer yandan yaralıların tedavisi hastanede devam ediyor. 

Kayseri'deki o konser iptal edildi! İşte nedeni...