Kayseri Şehir Hastanesi'nin yeni Başhekimi bakın kim oldu?

Kayseri Şehir Hastanesi'nde Prof. Dr İlhami Çelik'in Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde kurulan Kayseri'de Tıp Fakültesi'nin Dekanı olmasını ardından Başhekimlik görevine de vekaleten atama yapıldı.

Kayseri Şehir Hastanesi'nin yeni Başhekimi bakın kim oldu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde Kayseri'de tıp fakültesi kuruldu.

Bu çerçevede Kayseri Şehir Hastanesi’nde de görev değişiklikleri yaşandı. Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof Dr İlhami Çelik, yeni kurulan fakültenin dekanı oldu. Bu değişim ile birlikte Başhekimlik odasının tabelası indi ve yerine "Dekan" yazılı yeni tabela asıldı. Kayseri Tıp Fakültesi'nin bu yıl içerisinde 62 öğrenciyle faaliyete geçeceği belirtildi.

Çelik’in ardından Başhekimlik görevine ise vekaleten atama yapıldı. Daha önce Ocak 2018'den beri Sağlık Hizmetleri Başkanı olarak görev yapan ve Başhekim Yardımcılığı görevine getirilen, Uzman Doktor Ahmet Ceylan, bu kez de hastanenin Başhekim vekili olarak görevlendirildi. Diğer yandan diğer Başhekim Yardımcıları ise Uzman Dr Mehmet Kara, Dr Funda Toprak ve Operatör Dr Reşat Kaya olarak belirlendi.

AHMET CEYLAN KİMDİR?

Sağlık Hizmetleri Başkanı olarak da görev yapan Uzm. Dr. Ahmet Ceylan, 1973 yılında Yeşilhisar’da dünyaya geldi. 1991 yılında Yeşilhisar İmam Hatip Lisesini derece ile bitirdi. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesini 1998 yılında bitirdi. 1999-2002 Milli Eğitim Bakanlığı Nevşehir Sağlık Eğitimi Merkezi Tabipliği ve sorumlu tabipliği, 2002-2004  Milli Eğitim Bakanlığı İzmir Buca Sağlık Eğitimi Merkezi Tabipliği, 2004-2006 Sağlık Bakanlığı İzmir-Buca 3 No’lu Seyhan Sağlık Ocağı Tabipliği, 2006-2007 Sağlık Bakanlığı Kayseri Hacı Nimet Köseoğlu Sağlık Ocağı Tabipliği, 2007-yılı 6. aya kadar Yeşilhisar Sağlık Ocağı Tabipliği görevlerinde bulundu. 2007-2011 yılları arasında Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Acil Tıp Asistanlığı sonrası 2011-2013 yılları arasında Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde devlet  hizmet yükümlülüğünü yerine getirdi  ve acil servis sorumlu hekimi olarak görev yaptı. 2013-2016 yılları arasında Niğde Devlet Hastanesinde Acil servis sorumlu hekimi olarak görev yaptı. 2016-2018 Yılları arasında Yeşilhisar İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan Ahmet CEYLAN, Ocak 2018'den beri Sağlık Hizmetleri Başkanı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Başhekim odasının tabelasını değiştirdi! İşte yeni görevi