Kayseri protokolünü buluşturan açılış!

Erciyes Anadolu Holding grup şirketlerinden Mondihome, Sivas Caddesi'nde yeni bir mağaza açılışı gerçekleştirdi. Detaylar Kayseri Olay'da...

Kayseri protokolünü buluşturan açılış!

Erciyes Anadolu Holding grup şirketlerinden Mondihome, Sivas Caddesi'nde yeni bir mağaza açılışı gerçekleştirdi. Açılış töreni, Kayseri protokolünün geniş katılımıyla gerçekleşti.

Kayseri protokolünü buluşturan açılış!

Açılışa AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Milletvekillleri Murat Cahid Cıngı ve Bayar Özsoy, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Kayseri Belediye Başkanları Ahmet Çolakbayrakdar, Mustafa Palancıoğlu, Mustafa Yalçın ve Bilal Özdoğan, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ve Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Erciyes Anadolu Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Mondihome Genel Müdürü Özkan Yıldırım, Doru Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kamil Şirikçi ve Kayseri halkı da yer aldı.

Kayseri protokolünü buluşturan açılış!

Yoğun protokol katılımıyla gerçekleştirilen açılış, Kayseri'nin siyasilerini, iş dünyasını ve yerel yöneticilerini bir araya getirdi.