Kayseri polisi vatandaşın hayatını böyle kurtardı!

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri kalp krizi geçiren bir vatandaşa yaptığı müdahalenin ardından takdir topladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri polisi vatandaşın hayatını böyle kurtardı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de polis ekipleri, halkın huzur ve güvenliği için 7/24 seferber olmaya devam ediyor. Ekipler, şehirde meydana gelen asayiş olaylarının yanında ihtiyacı olan her vatandaşa da yardımcı olmaya çalışıyor. Bu çerçevede İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptığı müdahalelerde takdir topluyor. 

Kentte dün meydana gelen olayda, bir vatandaş araç içinde kalp krizi geçirdi. Kalp krizi geçiren vatandaşa ilk müdahale polis ekipleri tarafından yapılırken, hızlı bir şekilde 112 Acil Servise de haber verildi. Kısa sürede olay yerine sağlık ekipleri kalp krizi geçiren vatandaşın ilk kontrollerini yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğuu öğrenilirken polis ekipleri vatandaşın yakınlarını da sakinleştirmek için büyük gayret sarfetti. 

Kayseri polisi vatandaşın hayatını böyle kurtardı!

Diğer yandan Kayseri Emniyet Müdürlüğü, kalp krizi geçiren vatandaşa ve ailesine acil şifalar dileyerek, sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Emniyet tarafından yapılan açıklamada "Kayseri polisi olarak her daim vatandaşlarımızın yanındayız..." ifadelerine yer verildi.