'Kayseri pastırması mı, Kastamonu pastırması mı' işte Bakan Yumaklı'nın cevabı

Kastamonu'da kendisine pastırma ikram eden esnafın, 'Sizce Kayseri pastırması mı, Kastamonu pastırması mı' sorusuna Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bakın ne yanıt verdi? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Kayseri pastırması mı, Kastamonu pastırması mı' işte Bakan Yumaklı'nın cevabı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ziyaret ettiği Kastamonu’da bir dizi programa katıldı. Öğle namazını il merkezinde bulunan Tarihi Nasrullah Kadı Camii'nde kılan Bakan Yumaklı, daha sonra tarihi meydandaki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

'Kayseri pastırması mı, Kastamonu pastırması mı' işte Bakan Yumaklı'nın cevabıVatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayan Bakan Yumaklı, taleplerini dinledi. Esnaf gezisi sırasında Bakan Yumaklı'ya sürekli gündemdeki yerini koruyan zaman zaman tartışmalara neden olmuş ve iki kentin de sahiplendiği pastırma sorusu yöneltildi. Bakan Yumaklı’ya pastırma ikram eden esnaf,  “Sizce Kayseri pastırması mı, Kastamonu pastırması mı" diye sordu. 

'Kayseri pastırması mı, Kastamonu pastırması mı' işte Bakan Yumaklı'nın cevabıEsnafın sorusuna cevap veren Bakan Yumaklı, "Hayatta o kavgaya girmem. İkisi farklı kategorideler, yarıştırmamak lazım. Ben Kastamonu pastırmasının temsilini, savunmasını yapıyorum" dedi.