Kayseri OSB TV satacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde Mehmet Yalçın'ın göreve gelmesinin ardından daha önceki dönemde faaliyet gösteren OSB TV kapatıldı. Kapatılan televizyonun malzemeleri ise satışa çıkarılıyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri OSB TV satacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde, eski Başkan Tahir Nursaçan döneminde faaliyete geçirilen OSB TV yeni yönetim tarafından kapatılmıştı.

Kayseri OSB TV satacak!

Kayseri OSB'de Mehmet Yalçın'ın Başkan seçilmesinin ardından Kayseri OSB TV kapatıldı ve yayın hayatına son verildi. TV'ye ait ekipmanlarda kapalı zarf usulü ihale ile satışa çıkıyor.

Kayseri OSB TV satacak!

Diğer yandan daha önce internet üzerinden yayın yapan OSB TV'nin ekipmanları için bir kez daha ihale ile satış duyurusu yapıldı. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yönetiminde yapılan açıklamada, 'Kayseri OSB TV ekipmanlarının satışı için ihale yapılacağı ifade edildi.

Kayseri OSB TV satacak!

İhale tarihi belli oldu

Buna göre 20 Ağustos 2024 Salı günü saat 14:00'te Kayseri OSB Hizmet Binasında OSB TV ekipmanları satış ihalesi yapılacak.

Kayseri OSB TV satacak!

İşte o ihale duyurusu

OSV'den yapılan TV ekipmanları satış duyurusunda şu ifadeler yer aldı: Kayseri Organize Sanayi Bölgesi bünyesindeki kapatılan Kayseri OSB TV'nin teknik alt yapı, yayın cihaz ve ekipmanları kapalı zarf usulü teklif alma yoluyla satışa çıkarılacaktır. İsteklilerin, detaylı bilgi ve söz konusu cihaz ekipman listesi ile şartnameyi satın almak için Kayseri OSB Makine İkmal ve Satın Alma Müdürlüğümüze şahsen başvuruda bulunması gerekmektedir. Başvuru Tarihleri: 12-16 Ağustos 2024 (16 Ağustos 17:30'a kadar) Başvuru adresi: Kayseri OSB Bölge Müdürlüğü 6. Cadde. 22/A 38070 Kayseri OSB Melikgazi, Kayseri