Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinin beklediği milyonluk haber geldi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ekim ayı ikinci toplantısında 26 madde görüşülerek karara bağlanırken, Yeşilhisar Belediyesi'nin 55 milyon liralık ek bütçe talebi de oy birliği ile kabul edildi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinin beklediği milyonluk haber geldi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ekim ayı ikinci oturumu Başkanvekili Ahmet Bostancı başkanlığında yapıldı.

Kayseri'nin Yeşilhisar İlçesi'nin beklediği milyonluk haber geldi!

Toplam 26 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında Anbar Mahallesi’nde mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesine ait 13854 ada, 4 parsel numaralı taşınmaz 1/1000 ölçekli uygulama imar planındaki cami alanının akaryakıt istasyonuna dönüştürülerek, caminin park alanına taşınması konusunda daha önce mecliste kabul edilen, ancak CHP Talas Meclis Üyesi Mustafa Çalıksoy’un askı süresinde yaptığı itiraz üzerine hazırlanan imar ve bayındırlık komisyonu raporu da ele alındı.

Kayseri'nin Yeşilhisar İlçesi'nin beklediği milyonluk haber geldi!

Söz konusu madde üzerinde söz alan Çalıksoy, Terminalden Boğazköprü yönüne 11, dönüş yönünde de 8 olmak üzere güzergahta toplam 19 akaryakıt istasyonunun olduğunu belirterek, akaryakıt istasyonu yapılması planlanan alana Kayseri’nin girişine Kayseri’ye yakışır bir cami ve sosyal alan yapılmasını önerisinde bulundu. Yapılan değerlendirmelerin ardından söz konusu madde oy çokluğu ile kabul edildi. 

Yeşilhisar’a 55 Milyon lira ek bütçe

26 maddenin görüşüldüğü Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kararların  5’i oy çokluğu 21 ise oy birliği ile alınırken; Yeşilhisar Belediyesi’nin 55 milyon liralık ek bütçe talebi de meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.