Kayseri'nin yeni Müdürü belli oldu

Kayseri'de yeni Müdür belli oldu. İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Atsız, bir süre önce Balıkesir'e atandı. Veda ziyaretleri gerçekleştiren Atsız, Kayseri'den ayrıldı. Yeni Müdür ise çalışmalarına başladı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'nin yeni Müdürü belli oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de uzun süre İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü olarak görev yapan ve Ağustos ayı başında Balıkesir’e atanan Osman Atsız'ın yerine gelen isim belli oldu.

Kayseri'ye Genç Müdür

Daha önce Yozgat İl Afet ve Acil Durum Müdürü olarak görev yapan ve aslen Kayserili olan 42 yaşındaki Rifat Genç Kayseri'nin yeni Müdürü oldu. Daha önce Kocasinan Belediyesi'nde de görev yapan Genç, aynı zamanda Kayseri İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde Şube Müdür Vekili olarak çalıştı. 6 Ağustos'ta Kayseri'ye Müdür olarak atanan Rifat Genç, 14 Ağustos 2024 tarihinde görevine resmen başladı. 


Kayseri'nin yeni Müdürü belli oldu

Rifat Genç kimdir?

1982 yılında Kayseri'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Jeodezi ve Fotogrametri (Harita) Mühendisliği  bölümünden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Harita Mühendisliği bölümünde tamamladı. 2009-2010 yılları arasında Kayseri Kocasinan Belediyesi İmar Müdürlüğünde Harita Mühendisi olarak görev yaptı. 2010 yılında Kayseri İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde Harita Mühendisi kadrosuna atandı. 2019-2023 tarihleri arasında Kayseri İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde Şube Müdür Vekili olarak görev yaptı. 21.08.2023 -13.08.2024 tarihleri arasında Yozgat İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde İl Müdürü olarak görev yaptı. İçişleri Bakanlığının 06.08.2024 tarihli  Oluru ile Kayseri İl Afet ve Acil Durum Müdürü olarak, 14.08.2024 tarihi itibariyle göreve başlamıştır. Genç, evli ve 2 çocuk babası.