Kayseri'nin yeni koordinatörü belli oldu!

Kayseri'de yeni bir görevlendirme daha yapıldı. Kentte görev yapacak olan yeni koordinatör belli oldu. Bu göreve Prof. Dr. Recep Güneş'in getirildiği ifade edildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'nin yeni koordinatörü belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de yeni görevlendirme rüzgarı devam ediyor. Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) son aylarda bu yönde önemli gelişmeler yaşanıyor. Rektörlük'ten yapılan açıklamada yeni bir görevlendirmenin daha yapıldığı belirtildi.

Erciyes Üniversitesinde yeni görevlendirme

Buna göre Üniversite Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü'ne görevlendirme yapıldı. Üniversite Bilimsel Araştırma Projeleri Uygulama Yönergesinin 7'!nci maddesi gereğince Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü görevini yürütmek üzere, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Güneş'in bugün itibariyle görevlendirildiği öğrenildi. Üniversite yönetimi yaşanan bu yö ndeki gelişmenin ardından Prof. Dr. Recep Güneş'e yeni görevinde başarılar diledi.

Kayseri'nin yeni koordinatörü belli oldu!

Güneş'in araştırma alanları

Diğer yandan Prof. Dr. Recep Güneş, Mühendislik Fakültesi, Makina Mühendisliği, Mekanik Bölümünde görev yapıyor. Güneş'in araştırma alanları ise şu şekilde: WoS Araştırma Alanları: Mühendislik Mekanik, Mühendislik, Mühendislik Bilişim ve Teknoloji (Eng)
Avesis Araştırma Alanları: Makina Mühendisliği, Mekanik, Katı Cisimler Mekaniği, Mühendislik ve Teknoloji