Kayseri'nin yeni Başkanı: Dargınlıklar unutulur...

Kayseri'nin Develi ilçesinin yeni Belediye Başkanı Adem Şengül, 'Bayramlar, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel zamanlardır' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'nin yeni Başkanı: Dargınlıklar unutulur...

Kayseri'nin Develi ilçesinin yeni Belediye Başkanı Adem Şengül, Ramazan Bayramı dolayısıyla açıklama yaptı. Şengül, vatandaşların vayramını kutladı. 'İbadet, rahmet, bereket, sabır, yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz' diyen Başkan Şengül,  'Bayramlar, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel zamanlardır. Bu vesileyle Ramazan-ı Şerif’in kazandırdığı fazilet ve erdemlerin bütün bir yıla yayılarak hayatımızı güzelleştirmesi duasıyla; hemşerilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, Ramazan Bayramı’nın bütün insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini yüce Rabbim’ den niyaz ediyorum' dedi.

Kayseri'nin yeni Başkanı: Dargınlıklar unutulur...

Adem Şengül kimdir?

1975 yılında Kayseri'nin Develi ilçesinde doğan Adem Şengül, ilkokul, ortaokul ve liseyi Develi'de okudu.Bilgisayar programcılığı, iş sağlığı ve güvenliği bölümü, iktisat fakültesi kamu yönetimi bölümü, sağlık yönetimi lisans bölümlerinden mezun olan Şengül, yüksek lisansını sağlık kurumları işletmeciliği üzerine yaptı. Şengül'ün ekonomi üzerine doktora eğitimi devam etmektedir.Akademik olarak yayımlanmış 2 makalesi de bulunan Şengül, 1993 yılında Kayseri'nin Özvatan ilçesinde memurluk hayatına başladı.Kayseri Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak çalışan Şengül, evli ve üç çocuk babasıdır.