Kayseri'nin yeni Başkanı belli oldu

Kayseri'de görev yapacak yeni Başkan belli oldu. Yeni Başkan aynı zamanda Kocasinan Belediye Meclis Üyesi. Kayseri'nin yeni Başkanının atandığı yerin detayları Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'nin yeni Başkanı belli oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Liderliğini Fatih Erbakan'ın yaptığı Yeniden Refah Partisi'nde görevlendirme. Partiden yapılan açıklamada Kocasinan İlçe Başkanlığına atama yapıldığı ifade edildi.

Aynı zamanda Kocasinan Belediyesi Meclis üyesi

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanlığından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, 'Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanlığı olarak Kocasinan ilçe başkanlığına Kocasinan Belediyesi meclis üyemiz olan Mahmut Anıklar başkanımız atanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur' ifadeleri kullanıldı. 

Kayseri'nin yeni Başkanı belli oldu

Yeniden Refah Kayseri'de de son seçimde aldığı oylarla dikkat çekmişti

Yeniden Refah Partisi 31 Mart seçimlerinde Kayseri'de en fazla oyu alan ikinci parti olarak dikkatleri üzerine çekmişti. Kocasinan ilçesinde yüzde 35.45 oy alarak yeniden Başkan seçilen AK Partili Başkan Ahmet Çolakbayrakdar'ın ardından, Yeniden Refah Partisi adayı Önder Narin yüzde 23.02 ile ikinci sırada yer almıştı. Yeniden Refah Melikgazi, Yahyalı, İncesu, Hacılar gibi ilçelerde de aldığı oy oranları ile dikkat çekmişti.