Kayseri'nin yeni başkanı belli oldu!

Saadet Partisi İl Başkanı olarak bir süredir görenini yürüten Avukat Baki Coşkun, yaşanan son dakika gelişmesi ile dün akşam görevden alındı. Partinin yeni başkanı ise bugün belli oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'nin yeni başkanı belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi’nde dün akşam saatlerinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İl Başkanı Baki Coşkun, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığının talebi ile görevden alındı. Coşkun’un görevden alınmasının ardından yeni başkanın kim olacağı da merak konusu oldu. 

Saadet Partisi Kayseri il başkanı belli oldu. Parti içerisinde uzun süredir çeşitli görevlerde bulunan Erdal Altun yeni başkan oldu. Başkan Altun’dan ilk açıklama geldi. Altun açıklamasında, “Uzun süredir çeşitli kademelerinde şeref duyarak görev yaptığım Saadet Partimizde, teşkilat mensuplarımızın eğilimi ve Genel Başkan Vekilimizin takdirleriyle bugün itibariyle Kayseri İl Başkanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım.

Bizi bu göreve layık gören Genel Başkan Vekilimiz Sayın Mahmut Arıkan Bey’e ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Önceki dönem İl başkanımız Sayın Av. Baki Coşkun beye ve bugüne kadar görev yapmış bütün İl başkanlarımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun.

"Yaşanabilir Türkiye", "Yeniden Büyük Türkiye" ve "Yeni Bir Dünya" ideallerimizi hayata geçirmek gayesiyle canla başla çalışmaya bugünden itibaren başladığımızı ifade etmek isterim. Gayret bizden Tevfik Allah' tan...” dedi. 

Erdal Altun kimdir?

Erdal Altun 1976 yılında Hacılar ilçesinde doğdu. İlk ve orta eğitimini Kayseri’de tamamlayan Altun, Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden mezun dolu. Evli ve 5 çocuk babası olan Altun, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Bilişim Komite üyesi, Yeni Bir Dünya Sanayici ve İşadamları Derneği (YENİAD) Kayseri Şube Başkanı ve Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) üyesidir.