Kayseri'nin yeni Başkanı belli oldu!

Kayseri'de bir süre önce görevi bıraktığını açıklayan Öner Yiğitoğlu'nun ardından Demokrat Parti'de (DP) yeni İl Başkanı belli oldu. Partig enel merkezinden atama yazısı geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'nin yeni Başkanı belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de bir süre önce Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Öner Yiğtoğlu, görevini bıraktığını açıklamıştı. Yaşanan bu gelişmenin ardından partinin yeni İl Başkanı belli oldu.

Kayseri'nin yeni Başkanı belli oldu!

DP Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Kamil Karamete, konuyla ilgili olarak "Genel Başanımız sayın Gültekin Uysal'ın tensipleri ve Başkanlık divanı kararı ile değerli kardeşimiz, önceki dönem İl başkan yardımcımız Halil Teber, Demokrat Parti Kayseri İl başkanlığı görevine atanmıştır. Görevinde başarılar dilerim" mesajı paylaştı. İstifalar nedeniyle Kayseri İl Teşkilatını yeniden oluşturmak üzere görevlendirilen Teber, partinin Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Teşkilat İşleri Başkanı Muhtar Mahramlı imzalı görevlendirme yazısını teslim alarak, yeni görevine başladı. Diğer yandan Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı olarak görevlendirilen Halil Teber, yeni yönetimi 15 gün içinde genel merkeze iletecek. 

İşte o görevlendirme yazısı

Kayseri'nin yeni Başkanı belli oldu!