Kayseri'nin ünlü hastanesi genel kurul yapacak!

Kayseri'de uzun yıllardır faaliyet gösteren Tekden Hastanesinin bağlı bulunduğu şirket genel kurul yapacak. Genel kurulda yeni yönetim kurulu da belirlenecek. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'nin ünlü hastanesi genel kurul yapacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de faaliyet gösteren Özel Tekden Hastanesi Olağan Genel Kurul yapacak.  Ticaret Unvanı 'Kayseri Kardioloji Merkezi ve Sağlık Hizmetleri Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi' olarak geçen hastanede yeni yönetim belirlenecek. Gevher Nesibe Mahallesi Gür Sokak üzerinde faaliyet gösteren hastaneyi yakından ilgilendiren genel kurul 25 Temmuz 2024 tarinde saat: 10:00’da yapılacak. Hastane binasında yapılacak olan genel kurulda 2023 yılı Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunacak ve görüşülecek.

Kayseri'nin ünlü hastanesi genel kurul yapacak!

Yeni yönetim belirlenecek

Bağımsız Denetim Kuruluşunun yaptığı denetim sonrası hazırlanan raporda yine genel kurulda görüşülecek. 2023 yılı Bilanço, gelir, gider tablosu hesaplarının okunması, müzakeresi, tasdiki ve dönem kârı hakkında karar alınması gündem maddesi de yine görüşülüp, karara bağlanacak. Genel kurulda mevcut yönetim kurulunun İbrasının ardından yeni yönetim kurulu seçimi yapılacak ve aynı zamanda yeni yönetim kurulu üyelerine ödenecek huzur hakkı ücretinin de belirlenecek.

Yönetim kurulu izin isteyecek

Diğer yandan yeni yönetime, 'Yönetim Kurulu üyelerine TTK 395 ve 396. Maddelerinde sayılı hususlarda gerekli yetki ve izinlerin verilmesi' gündemi de karara bağlanacak. Tekden Hastanesi Kayseri'nin yanı sıra Denizli'de de sağlık hizmeti veriyor.

Kayseri'nin ünlü hastanesi genel kurul yapacak!

Kayseri’nin ilk özel tıp merkezini hizmete açan isim

Diğer yandan Tekden'in başında aynı zamanda Kayseri’nin ilk özel tıp merkezini de hizmete açan Op. Dr. Kemal Tekden yer alıyor. Tekden, aynı zamanda 25. Dönem AK Parti Kayseri Milletvekili.

Kayseri'nin ünlü hastanesi genel kurul yapacak!

Tekden Hastaneleri hakkında

Tekden Hastaneleri, Kayseri’nin ilk özel tıp merkezini 1993 yılında kurarak ilk hastasını kabul etmiştir. Türkiye’nin ilk özel kalp hastanesi olan Kayseri Kalp Hastanesi 1998 yılında hizmete açıldı. Tekden Tıp Merkezi, Kasım 2003’te Denizli Tekden Hastanesi ve son olarak da Mart 2007’de Kayseri Tekden Hastanesi hizmete girmiştir.

Kemal Tekden kimdir?

1959’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Kayseri’de tamamladıktan sonra, İstanbul Tıp Fakültesinde okudu ve 1982’de mezun oldu. Adalet bakanlığı bünyesinde Dalaman Açık Cezaevi’nde doktorluğa ilk adımını attı. Daha sonra Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde Kulak Burun Boğaz (KBB) bölümünde ihtisas yaptı. Kayseri Devlet Hastanesinde 4 yıl boyunca KBB uzmanı olarak görev yaptıktan sonra, 1993’ te memuriyetten ayrılarak Kayseri’nin ilk özel tıp merkezini hizmete açtı. Arkasından 1998’de ilk özel kalp hastanesi olan Kayseri Kalp Hastanesini, daha sonra Tekden Tıp Merkezini, Denizli Tekden Hastanesini ve son olarak da Mart 2007’de Kayseri Tekden Hastanesini ortaklarıyla birlikte hizmete açtı. Eğitim alanında ise, 2006 yılında Kayseri’nin ilk akıllı okulu olan Tekden İlköğretim ve ortaöğretim okullarını Kayseri’ye, 2011’de ise İstanbul Küçükyalı’ya kazandırdı. Op. Dr. Kemal Tekden, birçok vakıf ve sivil toplum kurucusu veya yönetici olarak görev yaptı. Bunlardan bazıları şunlardır: Erciyes Üniversitesi Tiyatro Kulübü, Erciyes Eğitim ve Hizmet Vakfı, Erciyes Üniversitesi Vakfı, Erciyes Feneri, Darülaceze Vakfı, Kayseri Aydınlar Ocağı, Selçuklu Vakfı, Gönüllerde Birlik Vakfı. Gözlem maksadıyla sık sık yurt dışı geziler yapan Dr. Kemal Tekden’in sağlık, eğitim ve sosyal alanlarda çalışmaları, dergi yazıları mevcut. Halen Bizim Eyvan Dergisinin sahipliğini yürütmekte ve Türkiye Üstün Zekâlı ve Dahi Çocukların Eğitimi Vakfı (TÜZDEV) Genel Başkanlığını yapmaktadır. Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı olan Tekden Film şirketinin de Yönetim Kurulu Başkanıdır. Çeşitli üniversite ve liselerde Hayatın Manası ve Başarı, Girişimcilik,  İnsanın Sırrı,  Üstün Zekâlı ve Deha Çaplı Çocuklar, İdeal Eğitimi, Eğitimle Diriliş, Evlat Yetiştirme Sanatı, Aşk Olsun konularında konferanslar vermektedir. İnsanın Sırrı ve Yerüstü Hazineleri isimli 2 kitabı vardır. Zaman zaman TV programları da yapmış olan OP. DR. Kemal Tekden, 25. Dönem Ak Parti Kayseri Milletvekili olmuştur. Evli ve 3 çocuk babasıdır.