Kayseri'nin tanınan iş insanına iki ödül birden!

16. Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri dün gece sahiplerini buldu. Kayseri'nin ünlü iş insanı da gecede iki ödül aldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'nin tanınan iş insanına iki ödül birden!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

16. Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri, geçtiğimiz akşam Sudatur Gemisi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Organizatörlüğünü Tuğçe Sarıkaya Dağıstan’ın yaptığı gecede iş, sanat, spor ve medya dünyanın başarılı isimleri ödüllendirildi. Sunuculuğunu Demet Şener ile Özge Ulusoy’un üstlendiği gecede kırmızı halı röportajlarını Wilma Elles yaptı. 

Kılınç’a iki ödül

Kayseri’nin ünlü iş insanı ve İYİ Parti Genel Başkan Baş Danışmanı Sedat Kılınç da gecede iki ödüle layık görüldü. İş insanı Kılınç, Yılın En Başarılı İnşaat Şirketi ödülünü kendi adını taşıyan Sedat Kılın İnşaat A.Ş ile alırken aynı zaman Yılın En Başarılı İş İnsanı Ödülü’nün de sahibi aldı. 

Ödüllerini aldıktan sonra bir konuşma yapan Kılınç, bir siyasetçi olduğunun da altını çizdi. Siyasetçilerin uzun konuşmalar yaptığını söyleyen Kılınç, salondaki yüzlerde tebessüm oluştururken kendisinin uzun konuşmayacağını da yine sözlerine ekledi. 

‘Ülkem için daha çok çalışmaya ve üretmeye devam edeceğim’

“Bugün burada ödül alanların ne mücadeleler verdiğini en iyi anlayan iş insanıyım” Sedat Kılınç, açıklamasına şöyle devam etti; “Ülkemizin koşullarından iktisadi problemlerin derinleşti bu dönemde iş hayatında başarılı olmak çok zor. Sadece çok çalışmak yetmiyor öngörü de gerekiyor. Ülkemizin bulunduğu durumda öngörülü olmazsanız her an başınıza bir şeyler de gelebiliyor. Ayrıca bugün burada bakıyorum birçok Türk kadını ödül alıyor. Öncelikle Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk kadınları ile ilgili söylediği bir cümleyi hatırlatmak istiyorum. Kahraman Türk kadını yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göğe yükselmeye layıktır. Türk kadınlarını kutluyorum. Çok teşekkür ederim.”

Ödül gecesine ilişkin bir de paylaşım yapan Kılınç, iş arkadaşları, ailesi ve dostlarına teşekkür etti. Kılınç, “Bu günden sonrada ülkem için çok çalışmaya, üretmeye ve sosyal sorumluluk projelerinde daha fazla bulunmaya gayret göstereceğim.” diye konuştu.