Kayseri'nin sevilen Kaymakamlarından Fuat Ergün hayatını kaybetti

Kayseri'de görev yapan eski Kaymakam Fuat Ergün, hayatını kaybetti. Kentte görev yaptığı süre içerisinde kamuoyunca sevilen isim olan Ergün, memleketi Denizli'de son yolculuğuna uğurlandı. Ergün, 2003-2008 yılları arasında Kocasinan Kaymakamı olarak görev yaptı.  Detaylar haberimizde,,,

Kayseri'nin sevilen Kaymakamlarından Fuat Ergün hayatını kaybetti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de görev yapan eski Kaymakam Fuat Ergün, hayatını kaybetti. Kentte görev yaptığı süre içerisinde kamuoyunca sevilen isim olan Ergün, memleketi Denizli’de son yolculuğuna uğurlandı. Ergün, 2003-2008 yılları arasında Kocasinan Kaymakamı olarak görev yaptı. 

Son olarak Antalya vali Yardımcılığı görevinin ardından emekliye ayrılan Fuat Ergün, geçirdiği kalp krizi sonrasında hayata veda etti. Ergün için memleketi Acıpayam’da cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazına müteakip Çarşı Cami’nde düzenlenen törene protokol mensupları ve vatandaşlar karıldı. 63 yaşında hayata veda eden Ergün, kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Kayseri’de Kocasinan ilçe Kaymakamı olarak görev yapan Ergün, kamuoyu tarafından sevilen devlet adamları arasındaydı.

FUAT ERGÜN KİMDİR?

1956 yılında Acıpayam’da doğan Ergün, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Maliye Bölümü’nden mezun oldu. Çivril Kaymakam Refikliği, Eskipazar Kaymakam Vekilliği ve Belediye Başkanlığı, Kemalpaşa Kaymakam Vekilliği, Afşin Kaymakamlığı Vekilliği, Sivaslı Kaymakamlığı, Genç Kaymakamlığı, Bitlis Vali Yardımcılığı, Mengen Kaymakamlığı, Armutlu Kaymakamlığı, Burdur Vali Yardımcılığı, Didim Kaymakamlığı, Kocasinan Kaymakamlığı’nda görev yapan Ergün son olarak Antalya Vali Yardımcılığı görevinin ardından emekli olmuştu. İyi derece İngilizce bile Ergün, evli ve 2 çocuk babasıydı.