Kayseri'nin o iki ilçesinde oturanlar dikkat!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Rapora göre iki ilçede yağış bekleniyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'nin o iki ilçesinde oturanlar dikkat!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de yaz mevsiminin ilk ayı olan ve iki haftası geride kalan haziran ayında yüksek derecede sıcaklıklar etkili oldu. Bir anda gelen sıcak havalar vatandaşları bunalttı. Vatandaşlar yağışlı havaları büyük bir hevesle beklerken Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri’nin iki ilçesi için yağmur müjdesi verdi.  

5 günlük hava tahmin raporunu yayımlayan Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini ifade etti. Yapılan açıklamada yarın (17 Haziran Pazartesi) günü Sarız’da, salı günü ise Pınarbaşı’da hafif mevzi sağanak yağış bekleniyor. 

Diğer yandan Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yüksek sıcaklık uyarısı da yapıldı. Uyarıda, “Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.” ifadeleri kullanıldı. 

İşte Kayseri’nin 5 günlük hava tahmin raporu: 
 

Kayseri'nin o iki ilçesinde oturanlar dikkat!