Kayseri'nin merakla beklediği şenliğin tarihi belli oldu!

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Dadaloğlu Geleneksel Kültür ve Sanat Şenlikleri'nin bu yıl yapılacağı tarih belli oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'nin merakla beklediği şenliğin tarihi belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de merakla beklenen Dadaloğlu Geleneksel Kültür ve Sanat Şenliği’nin tarihi belli oldu. Her yıl geleneksek olarak düzenlenen şenlik birbirinden renkli anlara sahne olurken, insanların bir araya gelerek vakit geçirmesini, aralarındaki bağların güçlendirmesini ve kültürel değerleri yaşatması amacıyla bu yıl da düzenlenecek. 

Şenlikte her yıl olduğu gibi yarışmalar düzenlenmesi, oyun parkurları kurulması, ünlü isimlerin konser vermesi ve sürprizler bekleniyor. 

Kayseri'nin merakla beklediği şenliğin tarihi belli oldu!

Dadaloğlu Kültür ve Sanat Şenliği ne zaman yapılacak? 

Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç, öncülüğünde Belediyes Meclis Üyeleri, Ramazan Demirezen, Cemil Ünlü, Dadaloğlu Muhtarı Ömer Yılmaz, Dadaloğlu Dernek Başkanı Galip Bitigen, Dadaloğlu Vakfı Başkanı Hasan Fehmi Özhan, Dadaloğlu Dernek Üyesi Birol Özgül ile toplantı yapıldı. Toplantıda Dadaloğlu Kültür ve Sanat Şenliği’nin ne zaman yapılacağı görüşüldü. Alınan kararla Dadaloğlu Kültür ve Sanat Şenliği 31 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. 
Şenliğe ilişkin detayların ise ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.