Kayseri'nin lezzet festivaline Develi Aşçılık Programı'ndan destek

Kayseri Gastronomi Günlerine Kayseri Üniversitesi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğretim üyeleri ve öğrencileri de destek veriyor. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Kayseri'nin lezzet festivaline Develi Aşçılık Programı'ndan destek
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 4-10 Ekim 2024 tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde bu yıl 2.’si düzenlenen Kayseri Gastronomi Günlerine Kayseri Üniversitesi Develi Seyrani Kampüsü Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğretim üyeleri ve öğrencileri de destek veriyor.

Araştırmacı yazar Nezir Ötegen'in derlediği bilgilere göre, Develi Hüseyin Şahin MYO Aşçılık Programı'nın akademisyenleri ve öğrencileri, bu yılki gastronomi günlerinde aktif olarak görev alıyor. Etkinlik kapsamında, liseler ve üniversiteler arası yemek yarışmaları, farklı şehirlerden gelen şeflerle atölye çalışmaları, sempozyumlar ve ünlü şeflerin workshopları gerçekleştiriliyor.

Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası'nın sponsorluğunda yapılan 1 ton sucuk dönerin yapımı ve dağıtımı, festivalin en büyük dinamiklerinden biri oldu. Gastronomi günleri, katılımcılara eşsiz lezzetler sunmanın yanı sıra, gastronomi alanındaki yeteneklerini sergileme fırsatı da sağlıyor.