Kayseri'nin komutanı emekli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararlarını imzaladı. Karara göre Kayserili komutan emekli oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'nin komutanı emekli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Şura kararlarını imzalaması esnasında, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak da hazır bulundu. Yüksek Askeri Şura kararı ile 30 Ağustos 2024 tarihinden geçerli olmak üzere 23 general ve amiral bir üst rütbeye, 77 albay ise general ve amiralliğe yükseltildi.

Kayseri'nin komutanı emekli oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararın ardından Kayseri’nin komutanı emekli oldu. Kayseri Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan, yaş haddi nedeniyle emekliye sevk edilenler listesinde yer aldı. Kayseri’nin yeni komutanın kim olacağı ise merakla bekleniyor. 

Kayseri'nin komutanı emekli oldu!

Diğer yandan Haldun Taşan 2020 yılında Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke’nin emekliye ayrılmasından sonra Kayseri’ye atanmıştı.