Kayseri'nin kalbinde doğayla iç içe

Kayseri'nin gezilecek görülecekler listesinde ilk sıralarda yer alan, kavurucu sıcaklardan kaçış noktası sunan güzel bir destinasyon. Detaylar Kayseri Olay Haber'in Kayseri Haber bülteninde...

Kayseri'nin kalbinde doğayla iç içe
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin kalbinde, şehir stresinden uzak, doğayla iç içe huzurlu bir köşe arayanlar için Ali Dağ 360 Kafe mükemmel bir kaçış noktası sunuyor. Özellikle kavurucu yaz sıcaklarından bunalanlar için ideal bir mekan olan Ali Dağ 360 Kafe, akşam saatlerinde yoğun ilgi görüyor. 14 bin metrekarelik geniş yeşil alanı, eşsiz manzarası ve lezzetli menüsü ile hem doğa severler hem de keyifli vakit geçirmek isteyenler için cazip bir seçenek.

Kayseri'nin kalbinde doğayla iç içe bir kaçış noktası

Kayseri'nin gözde mekanlarından biri haline gelen Ali Dağ 360, yeşil alanıyla dikkat çekiyor ve Kayseri’nin en çok tercih edilen yaz mekanlarından biri olarak öne çıkıyor. Bol oksijenli ve huzurlu atmosferiyle sakin bir gün geçirmek isteyenler için ideal bir yer sunuyor. Kafe, sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar geniş bir menü sunarak, damak zevkinize hitap eden lezzetler sunuyor.

Kayseri'nin kalbinde doğayla iç içe bir kaçış noktası

Şehir merkezinin gürültüsünden uzaklaşmak ve temiz havada nefes almak isteyen sevdikleri veya ailelerle piknik yapma imkanı sunuyor.Geniş yeşil alanında, kitap okuyabilir, arkadaşlarınızla sohbet edebilir, oyunlar oynayabilir, dev ekranda film izleyebilir veya sadece doğanın tadını çıkarabilirsiniz.

Kayseri'nin kalbinde doğayla iç içe bir kaçış noktası

Sevdiklerinizle yürüyüş parkuru, bisiklet yolu ve çeşitli spor alanları ile aktif bir yaşam sürmek isteyenler için ideal destinasyon. Burada Kayseri’nin eşsiz manzarasını kuşbakışı izleyebilir, gün batımının büyülü atmosferine tanıklık edebilirsiniz. 

Kayseri'nin kalbinde doğayla iç içe bir kaçış noktası

Çeşitli spor alanlarıyla aktif bir yaşam sürmek isteyenler için ideal bir destinasyon olan bu mekanda, Kayseri’nin eşsiz manzarasını kuşbakışı izleyebilir ve gün batımının büyülü atmosferine tanıklık edebilirsiniz. Ali Dağ 360, Kayseri’nin doğayla iç içe huzurlu mekanlarından biri olarak, stres atmak ve dinlenmek için mükemmel bir adres sunuyor.