Kayseri'nin kalbi yarın orada atacak

Kayseri'nin o ilçesinde dev ekran kurulacak. Kayseri'nin kalbi o ilçede atacak. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'nin kalbi yarın orada atacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye A Milli Futbol Takımının, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024)  heyecanı sürüyor. F Grubunda mücadele eden A Milliler oynanan ilk hafta maçında Gürcistan ile karşı karşıya gelmiş ve sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrılmıştı. Mücadelesini sürdüren ve bir üst tura çıkmayı garantilemek isteyen kırmızı beyazlılar yarın Portekiz ile karşı karşıya gelecek. 

 Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 ikinci maçını 22 Temmuz Cumartesi günü Portekiz ile oynayacak. Mücadele saat 19.00’da başlarken TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. 

A Millilere destek olmak amacıyla Yahyalı’da bir araya gelinecek. İlçede bulunan Cumhuriyet Meydanı’na dev led ekran kurulacak. Böylelikle maç hep birlikte izlenecek. 
Haberi Yahyalı Belediyesi sosyal medya hesabından paylaşım yaparak duyururken şu ifadeleri kullandı; “Haydi Yahyalı Milli Takımı desteklemek için Cumhuriyet Meydanına... Türkiye-Portekiz maçını yarın saat 19.00'da Led Ekranda birlikte izliyoruz.”

Kayseri'nin kalbi orada atacak