Kayseri'nin gururu! KPSS'de Türkiye ikincisi oldu!

2024 Kamu Personeli Seçme Sınavında Türkiye ikincisi Kayseri'den çıktı. Bu güzel haberi eski belediye başkanı duyurdu. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Kayseri'nin gururu! KPSS'de Türkiye ikincisi oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

   

  

Kayseri ve tüm yurtta büyük bir heyecanla beklenen 2024-KPSS sınav sonuçları 23 Ağustos 2024 Cuma günü (dün) açıklandı. KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, 20-21 Temmuz 2024 tarihlerinde uygulanan 2024-KPSS Alan Bilgisi ve 4 Ağustos 2024 tarihinde yapılan 2024-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınavlarının sonuçları adaylar arasında çeşitli duygulara yol açtı. Kimi adaylar sevinç gözyaşları dökerken, kimileri ise hayal kırıklığı yaşadı.

Bu heyecan verici gelişmeler arasında Kayseri'nin Tomarza ilçesine bağlı Dadaloğlu kasabasında yaşayan Ayşe Nur Bebek'ten müjdeleyici bir haber geldi. 2024 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Beden Eğitimi ve Spor alanında Türkiye ikincisi olarak Kayseri'yi ve Dadaloğlu kasabasını gururlandırdı.

Kayseri'nin gururu! KPSS'de Türkiye ikincisi oldu!

Başarının ardından, eski Dadaloğlu Belediye Başkanı Kemal Bebek, sosyal medya hesabından torununun başarısını duyurdu. Kemal Bebek, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Ayşe Nur torunum Türkiye 2. oldu. Tüm yavrularımıza başarılar diliyorum. Kaderi açık olsun.” dedi.

Ayşe Nur Bebek’in elde ettiği bu başarılı sonuç, Kayseri ve çevresinde büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı oldu.