Kayseri'nin en meşhur yerinde yeni yönetim belli oldu!

Kayseri'de yapılan genel kurulun ardından yeni yönetim belli oldu. Kentin türkülere konu olan en meşhur mahallesini yakından ilgilendiren gelişme. Gesi Bağları Mahallesi Kültür ve Dayanışma Derneği'nde yapılan genel kurulun ayrıntıları Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'nin en meşhur yerinde yeni yönetim belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin en meşhur mahallesi Gesi'yi yakından ilgilendiren gelişme. Gesi Bağları türküsü ile bilinen, aynı zamanda yeraltı şehirleri, kaya oyma yapılar ve Türkiye'de nadir rastlanan doğal ve kıymetli güvercin gübresinin birikmesini sağlamak üzere taştan örülerek yapılmış 100'den fazla güvercinliklerin de bulunduğu Gesi Mahallesi için faaliyet gösteren Gesi Bağları Mahallesi Kültür ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurul yaptı.

Kayseri'nin en meşhur yerinde yeni yönetim belli oldu!

Dernek tüzüğü gereği 3 yılda bir Temmuz ayında yapılması gereken genel kurul bugün yapıldı. Yapılan genel kurulda Divan Başkanlığını Ahmet Yağcı yaptı.

Üye aidatları düşürüldü

Genel kurulda tüzük değişikliğine gidildi. Daha önce 300 TL olan üye aidatları yaşanan ekoomik gelişmelere de dikkat çekilerek, 100 TL'ye düşürüldü. Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin oy çokluğuyla ibra edildiği genel kurulda daha sonra yeni yönetim ve denetim kurulunun seçimi yapıldı.

Gesi Bağları Mahallesi Kültür ve Dayanışma Derneği yönetiminde kimler var?

Yapılan seçim sonrasında Dernek Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Abbas Yağcı, Kıvılcım Akdağ, Osman Özcan Duman, Uğur Yeşilyurt ve Şaban Cesur. Denetim Kurulu Üyeleri ise; Asaf Özkul, Murat Ata ve Oğuz Badem olarak belirlendi.  

İşte genel kurul tutanağı

Kayseri'nin en meşhur yerinde yeni yönetim belli oldu!