Kayseri'nin en büyük mahallesinde 100. kez buluştular

Talas Belediyesi'nin düzenli olarak uyguladığı vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların istek, görüş ve önerilerinin dinlediği 'Şeffaf Odada Başkanla Başbaşa' uygulamasında 100. kez buluştular. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayseri'nin en büyük mahallesinde 100. kez buluştular

Kayseri Talas Belediyesinin “Şeffaf Odada Başkanla Başbaşa” uygulaması devam ediyor. “Şeffaf Odada Başkanla Başbaşa” bu haftaki 100. buluşma gerçekleştirildi.

Türkiye'nin en büyük mahallesinde 100. kez buluştular

Talas Belediyesi’nin Mevlana Meydanında her hafta düzenli olarak uyguladığı vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların istek, görüş ve önerilerinin dinlediği  “Şeffaf Odada Başkanla Başbaşa” uygulamasında 100. hafta geride kaldı.

Türkiye'nin en büyük mahallesinde 100. kez buluştular

Türkiye’nin nüfus bakımından en büyük 8., Kayseri’nin ise en büyük mahallesi olan Mevlana’da makam odasını vatandaşın ayağına taşıyarak birebir görüşmelerin yapıldığı  uygulama için Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın şunları söyledi: “Şeffaf Odada Başkanla Başbaşa uygulamasında 100. buluşmayı gerçekleştirdik. 100 haftadır kıymetli hemşehrilerimizle Mevlana Meydanında bir araya gelerek çay eşliğinde hasbihal ediyor, istek, görüş ve önerilerini dinliyoruz. Bizi 100 haftadır yalnız bırakmayan değerli hemşehrilerimize ve 100. buluşma için tebrik ziyaretinde bulunan AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Kiraz ile teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye'nin en büyük mahallesinde 100. kez buluştular