Kayseri'nin Develi ilçesinde bir ilk gerçekleşti! Tarihe geçti

Kayseri'nin Develi ilçesinde bir ilk gerçekleşti. 40 yaşındaki Hatice Güzeloğlu'nun şikayetinin ardından Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi'nden konuyla ilgili açıklama geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'nin Develi ilçesinde bir ilk gerçekleşti! Tarihe geçti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Develi ilçesinde Temmuz 2022'de Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi olarak hizmet vermeyte başlayan hastanede dikkat çeken bir ameliyat gerçekleştirildi. Yapıaln ameliyat ilçede bir ilk olarak da tarihe geçti. 

Kayseri'nin Develi ilçesinde bir ilk gerçekleşti! Tarihe geçti

Develi'de bir ilk olarak tarihe geçti!

24 Eylül 2024 tarihinde boyun, omuz ve kol ağrısı şikayetleriyle hastaneye başvuran 40 yaşındaki Hatice Güzeloğlu, Op. Dr. Eray Abat tarafından bir gün sonra ameliyata alındı. Hasta, gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu. Hastanın boyun fıtığı rahatsızlığı için yapılan bu ameliyatın, hastanede kaydedilen ilk Servikal Disk Hernisi (boyun fıtığı) ameliyatı olarak tarihe geçtiği belirtildi. 

Kayseri'nin Develi ilçesinde bir ilk gerçekleşti! Tarihe geçti

Hasta ertesi gün taburcu edildi

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, 'Ameliyat boyunca, Dr. Abat ve ekibi büyük bir dikkat ve özveriyle çalışarak başarılı sonuçlar elde etti. Hastamızın ameliyat sonrası ilk değerlendirmeleri olumlu yöndeydi, operasyonun başarıyla tamamlandığı ve hastanın sağlık durumunun beklenen düzeyde olduğu' dile getirildi. Ameliyatı gerçekleştiren ekibin başındaki isim Dr. Eray Abat, ise hastanın başvurduğunda ciddi boyun ve omuz ağrısı ile kolunu kaldıramama şikayetleriyle geldiğini belirtti. Başarılı bir operasyonun ardından hastayı ertesi gün taburcu ettiklerini ifade eden Dr. Abat, cerrahi işlemde emeği geçen anestezi hekimleri ve ekibine de teşekkür etti.