Kayseri'nin acı kaybı

Türkiye Dağcılık Federasyonu, Kayseri'nin tanınmış dağcılarından İsmet Öztürk'ün vefat haberini verdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayseri'nin acı kaybı

Kayseri'nin tanınmış dağcılarından İsmet Öztürk'ün vefat haberi dağcılık camiasında büyük üzüntü yarattı. Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, İsmet Öztürk geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kayseri'nin acı kaybı

Öztürk, uzun yıllar dağ mihmandarı olarak dağcılık faaliyetlerine katkı sağlamış ve federasyonun eski dönem yönetim kurulu üyelerinden biri olarak görev yapmıştı.

Federasyonun açıklamasında, merhumun cenazesinin 30 Haziran 2024 tarihinde Kayseri Erkilet Yukarı Camii'nde öğle namazını müteakiben Erkilet Kabristanı'nda defnedileceği belirtildi.

Kayseri'nin acı kaybı

Türkiye Dağcılık Federasyonu'ndan yapılana açıklamada ise şu ifadelere yer verildi; "Federasyonumuzun eski dönem yönetim kurulu üyelerinden, uzun yıllar dağ mihmandarı olarak dağcılığa hizmet etmiş, çok değerli büyüğümüz İsmet Öztürk’ü geçirdiği kalp krizi sonucu kaybettik. Merhumun cenazesi 30 Haziran 2024 tarihinde Kayseri’de Erkilet Yukarı Camiinde öğle namazını müteakiben Erkilet Kabristanı’nda defnedilecektir. Merhuma rahmet, ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz. Türkiye Dağcılık Federasyonu"