Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporu yayımlandı!

Kayseri'de sonbahar mevsiminin ilk haftası geride kalırken, ikinci haftasında nasıl bir hava beklendiğini Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü açıkladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporu yayımlandı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de sonbahar mevsiminin ilk ayı olan eylülün ilk haftası geride kaldı. Kentte hava sıcaklıkları mevsim normalleri ve üzerinde seyrederken, ilçelerde yer yer gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu. Merkezde kendini çok hissettirmeyen serin havalar, özellikle doğu ilçelerde yavaş yavaş mevsimlik ceketleri çıkarmaya başlattı. 

Eylül ayının ilk gününe yağışla giren kentte bu hafta içerisinde nasıl bir hava etkili olacak? Sıcak havalar mı yoksa yağışlı havalar mı etkisini sürdürecek? 

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri’nin 5 günlük hava tahmin raporunu yayımlandı. Raporda herhangi bir güncel uyarıya yer verilmezken hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği ifade edildi. Kentte sadece pazartesi günü Erciyes ve çevrelerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak beklenirken haftanın diğer günlerinde parçalı ve az bulutlu havanın etkili olacağı öngörülüyor. 

Kayseri’de en yüksek sıcaklığın 30 derece, en düşük sıcaklığın 13 derece olacağı tahmin ediliyor. 
 

Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporu yayımlandı! İşte kentte beklenen hava