Kayseri Müftüsü hızlı başladı

9 Eylül Pazartesi günü Kayseri'de görevine başlayan Müftü Durmuş Ayvaz, ziyaretlerini sürdürüyor. Müftü Ayvaz bir yandan da programlara katılarak personellerle tanışmayı ihmal etmiyor.

Kayseri Müftüsü hızlı başladı

Ağustos ayında yayımlanan kararname ile Kayseri’ye atanan ve geçtiğimiz haftalarda görevine başlayan Müftü Durmuş Ayvaz, ziyaretlerini sürdürüyor. Bir yandan tebrikleri kabul eden Müftü Ayvaz, bir yandan da kendisi ziyaret yapmayı ihmal etmiyor. 

Kayseri Müftüsü hızlı başladı

Birçok kurumu ziyaret edip başkanlarla bir araya gelen Ayvaz, personel tanışmalarına yönelik programları da kaçırmıyor. Bu çerçevede Ayvaz, personel ve ilçeleri tanımaya yönelik ziyaretleri kapsamında Melikgazi İlçe Müftülüğü Eylül ayı Kur’an kursu öğreticileri personel toplantısına katıldı. Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen toplantı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Kayseri Müftüsü hızlı başladı

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Melikgazi İlçe Müftüsü Emrah Kandemir, Melikgazi İlçe Müftülüğü’nün 2023 ve 2024 yıllarını kapsayan çalışmalara dair bir sunum yaptı. Sunumda, ilçe müftülüğünün gerçekleştirdiği faaliyetler ve elde edilen veriler detaylı şekilde paylaşıldı.

Kayseri Müftüsü hızlı başladı

Daha sonra söz alan İl MüftüsüAyvaz, sunumdan duyduğu memnuniyeti belirterek  başarılı çalışmalarından dolayı Emrah Kandemir, daire ekibi ve tüm din görevlilerini tebrik etti. Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftalarını kutladı. 

Kayseri Müftüsü hızlı başladı

Toplantı, Melikgazi Müftüsü Kandemir’in Mevlid-i Nebi münasebetiyle İl Müftümüz Ayvaz'a çiçek takdiminin ardından 2023 - 2024 yılında "Üstün Başarı" ve "Başarı Belgesi" alan 150 personeli temsilen 18 görevliye İl Müftümüz Ayvaz tarafından belge takdimi ile sona erdi.
 

Kayseri Müftüsü hızlı başladı