Kayseri Milli Takıma uğurlu geliyor!

A Milli Futbol Takımı'nın Kasım ayında Galler ile Kayseri'de karşı karşıya gelecek olması kentte heyecan yaratırken, Kayserispor da Kayseri'nin milli takıma uğurlu geldiğini belirterek, Milli Takımın Kayseri'de hiç kaybetmediğini hatırlattı.

Kayseri Milli Takıma uğurlu geliyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri 11 yıl aranın ardından bir kez daha A milli Futbol Takımına ev sahipliği yapacak olmanın gururunu yaşıyor. Kentin takımı da Kayseri’nin A Milli Takıma uğurlu geldiğini geçmişte yapılan karşılaşmaları hatırlatarak gösterdi.

Kayserispor’un X Sosyal Medya hesabından ‘Kayseri'de Milli Gurur!’  başlığı ile yapılan paylaşımda, ‘2024/25 sezonunda UEFA Uluslar B Ligi'nde mücadele edecek A Millî Takımımızın turnuva kapsamındaki Galler karşılaşması, 16 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'de Rhg Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacaktır.

Kayseri Milli Takıma uğurlu geliyor!

A Millî Takımımız, Rhg Enertürk Enerji Stadyumu'nda son olarak 6 Eylül 2013 tarihinde 2014 Dünya Kupası Elemeleri'nde Andorra ile karşılaşmış ve sahadan 5-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. A Millî Takımımız, 11 senelik aranın ardından tekrar Kayserili futbolseverlerimizin karşısına çıkacak. Daha önce 2009 yılında şehrimizde oynanan A Millî maçlarda Azerbaycan'ı 2-0 ve Estonya'yı 4-2 yenen takımımı, şehrimizde oynadığı tüm müsabakaları kazanmıştı.’ denildi.