Kayseri Milletvekilleri Meclis'te Veli Altınkaya'yı andı

Kayseri Milletvekilleri Meclis'te önceki gün Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya'yı andı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri Milletvekilleri Meclis'te Veli Altınkaya'yı andı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN-  İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Meclis’te, Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya’yı andı. 
ATAŞ: BASIN CAMİASININ SEVİLEN VE SAYILAN BİR AĞABEYİYDİ
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde konuşan Milletvekili Dursun Ataş, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Veli Altınkaya Covid sebebiyle hayatını kaybetmiştir. Basın camiasının sevilen ve sayılan bir ağabeyiydi. Kendisine Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine ve basın camiasına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun” dedi.
ELİTAŞ: ÇOK ESKİ DOSTUM
AK Parti Grup Bşakanvekili Mustafa Elitaş da, “Çok eski dostum, siyasete atılmadan önce de tanıdığım Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız Veli Altınkaya kardeşimiz dün ruhunu teslim etti, Allah rahmet eylesin. Gazeteci olarak, bir dost olarak çok değerli bir kardeşimi kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim. Kederli ailesine başsağlığı diliyorum ve sabırlar temenni ediyorum.”
 ERSOY: HER KESİM TARAFINDAN ÇOK SEVİLEN, ÇOK İYİ BİR İNSANDI
Mhp Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’da Meclis’te Veli Altınkaya’yı anarak, şu ifadeleri kullandı: Koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybeden Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız, kıymetli büyüğümüz Veli Altınkaya’ya Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine ve basın camiamıza sabırlar diliyorum. Veli Altınkaya Kayseri’mizin yetiştirdiği çok iyi bir gazeteci, güçlü bir kalem; Kayseri ve Türkiye gündemine derinden hâkim, her şeyden önce ise her kesim tarafından çok sevilen, çok iyi bir insandı. Toprağı bol olsun, mekanı cennet olsun diyorum”