Kayseri Milletvekilinin Meclis'teki Odası'nda buluştular

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan sorumluProf. Dr. Yalçın Karatepe, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç'i Meclis'te ziyaret etti. Ziyarette ekonomide yaşanan sıkıntıların konuşulduğu ifade edildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri Milletvekilinin Meclis'teki Odası'nda buluştular
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olaran görev yapan Prof. Dr. Yalçın Karatepe, Kayseri Milletvekili Aşkın Genç'i, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) odasında ziyaret etti. Ziyarette ekonomide yaşanan gelişmelerin konuşulduğu belirtildi.

Vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları konuştuk

Meclis'teki buluşmayla ilgili olarak açıklama yapan CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, 'Türkiye’nin dört bir yanında vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntılara son vermek için birlikte atacağımız adımları konuştuk' dedi.

Kayseri Milletvekilinin Meclis'teki Odası'nda buluştular

Omuz omuza çalışacağız

Milletvekili Genç, 'Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Prof. Dr. Yalçın Karatepe’yi misafir ettik. Ülkemizin karşı karşıya olduğu ekonomik zorlukları ve bunların çözümüne dair önerilerimizi ele aldık. Türkiye’nin dört bir yanında vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntılara son vermek için birlikte atacağımız adımları konuştuk. Sn. Karatpe’ye nazik ziyareti için teşekkür ediyor, ekonomik refahı sağlamak için omuz omuza çalışacağımızı bir kez daha vurgulamak istiyorum' ifadelerini kullandı.