Kayseri Milletvekilinden 'Mafya' tepkisi!

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan İstanbul Esenyurt'ta yaşanan korkunç cinayetin ardından açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Kayseri Milletvekilinden 'Mafya' tepkisi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan İstanbul Esenyurt'ta yaşanan korkunç cinayetin ardından açıklamalarda bulundu. 

Arıkan yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 'Devlette kurumsallaşmayı sağlayarak mafyalaşmayı bitireceğiz dediler, ülkeyi Teksas’a çevirdiler.'

Olayın detayı:

Olay, 28 Temmuz tarihinde saat 23.30 sıralarında Esenyurt Güzelyurt Mahallesi’ndeki bir dükkanda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, araçla iş yerinin önüne gelen 4 kişi, dükkan içerisinde bulunan B.B. (20), Y.E.E (24) ve Y.E (21) ile tartıştı. Tartışma sonucu çıkan silahlı kavgada B.B.ve Y.E.E vurularak hayatını kaybederken, Y.E. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili 1 kişinin ise gözaltına alındığı öğrenildi.

Öte yandan yaşanan silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde iş yerinde Batuhan Bayındır, Yunus Emre Erzen ve Yusuf Erzen bulunduğu sırada 4 kişinin geldiği ve tartışma yaşandığı görüldü. Yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle şüpheli şahısların silahlarını kullandığı kan donduran anlar da güvenlik kamerasına yansıdı.