Kayseri Milletvekilinden Kırtasiye kredisi açıklaması

Okulların açılmasına sayılı günler kala bankaların kırtasiye reklamlarıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Saadet Partili Mahmut Arıkan, bankaların faizli kırtasiye kredisi ile ilgili bakın ne dedi? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri Milletvekilinden Kırtasiye kredisi açıklaması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanvekili aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, 'Kırtasiye masrafları için bankaların faizli kredi reklamları yaptığı bir ülkede iktidar ekonominin iyi olduğunu savunuyorsa o iktidarın derdi, milletin huzur ve refahı değildir' ifadelerini kullandı. 

Kayseri Milletvekilinden Kırtasiye kredisi açıklaması

Eğitim öğretim bile lüks hale gelmiştir 

'Eğitim ve öğretim bile Türkiye'de lüks haline gelmiştir'  diyen Arıkan, 'Bu zihniyet sadece bugünü değil, çocuklarımız ve gençlerimiz üzerinden yarınlarımızı da umutsuzluğa sürüklemektedir' dedi. 

Ücretsiz ve kaliteli eğitim sözü

Kaliteli ve ücretsiz eğitimi Milli Görüş iktidarında hayata geçireceklerini dile getiren Arıkan, 'Sevgili çocuklar, kıymetli gençler; kaliteli ve ücretsiz bir eğitim sistemini Milli Görüş iktidarında sizinle birlikte inşa edeceğiz. Yaşanabilir bir Türkiye idealini sizin için gerçeğe dönüştürecek bir Saadet Partisi olduğunu unutmayın' diye konuştu.