Kayseri milletvekili Ataş'ın AK Parti'ye geçeceği tarih netleşti!

İyi Parti'den istifa eden Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın AK Parti rozetini takacağı tarih netleşti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayseri milletvekili Ataş'ın AK Parti'ye geçeceği tarih netleşti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İyi Parti’den istifa eden Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın AK Parti’ye katılacağı tarih netleşti. Daha önce 16 Kasım tarihinde Türkiye ile Galler A Milli Futbol Takımları arasında oynanacak olan Uluslar Ligi karşılaşması için Kayseri’ye geleceği ifade edilen Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ataş'a parti rozetini Kayseri'de takacağı ifade edilirken, son edindiğimiz bilgiye göre, Erdoğan'ın  Ataş’ın rozetini Ankara’da takacağı öğrenildi. 

Ataş, 30 Ekim 2024 Çarşamba günü AK Parti’nin TBMM Grup Toplantısı’na katılacak. Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Erdoğan da Ataş'ın rozetini grup toplantısında takacak. 

 Ataş, ‘Bu karar, sadece bir kırgınlığın, eleştirinin ya da olumsuz bir düşüncenin sonucu değil, bilakis millete hizmet yolunda daha verimli ve etkin olabilme arzumun bir yansımasıdır.’ diyerek 6 Eylül 2024 tarihinde partisinden istifa ettiğini kamuoyu ile paylaşmıştı.