Kayseri Milletvekili Aşkın Genç'i mutlu eden şahitlik!

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Kültür ve Turizm Bakanı olduğu dönemde nikah şahitliğini yapan Fikri Sağlar'ın oğlu Yankı Sağlar'ın nikah şahidi oldu. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayseri Milletvekili Aşkın Genç'i mutlu eden şahitlik!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, eski Kültür ve Turizm Bakanlarından Fikri Sağlar’ın oğlu Yankı Sağlar’ın ile nikah şahidi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kıydığı nikaha çok sayıda siyasetçi katılırken; bu nikahın Genç için ayrı bir anlamı vardı. Zira Fikri Sağlar Kültür ve Turizm Bakanı olduğu dönemde Aşkın Genç’in nikah şahitliğini  yapmıştı.

Kayseri Milletvekili Aşkın Genç'i mutlu eden şahitlik!

Genç, nikah şahidinin oğlunun nikah şahitliğini yaptığı anları, ‘Eski Kültür ve Devlet Bakanımız, değerli büyüğüm Sayın Fikri Sağlar ve kıymetli eşi Sayın Serap Sağlar’ın evladı Yankı ve Balım’ın bu anlamlı gününde nikah şahitliğini yapmak, benim için tarifsiz bir mutluluk oldu. Sayın Fikri Sağlar, yıllar önce benim nikah şahidim olarak yanımdaydı; şimdi onun evladının hayatındaki bu önemli adımı görmek, aynı mutluluğu paylaşmaktan onur duydum. Nikahı kıyan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na ve birlikte şahitlik ettiğimiz Ataşehir Belediye Başkanımız Sayın Onursal Adıgüzel’e de teşekkür ediyorum. Sevgili Yankı ve Balım’a bir ömür boyu huzur, mutluluk ve sevgi dolu bir hayat diliyorum. Yolları hep aydınlık ve umutla dolu olsun.’ İfadeleri ile paylaştı.