Kayseri Meydanı'nda bu akşam eylem var!

Kayseri'de Emek ve Demokrasi Platformunun Bileşenleri, Meydan'a çıkıyor. Bugün saat 18:00'da Cumhuriyet Meydanı'nda eylem yapacaklar. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri Meydanı'nda bu akşam eylem var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de bu akşam saat 18:00’de eylem var. Emek ve Demokrasi Platformunun Bileşenlerinden Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda basın açıklaması yapacak. Platform üyeleri İsrail’in, Filistin’e yönelik katliamlarına karşı tepkisini dile getirecek. 

Kayseri Meydanı'nda bu akşam eylem var!
İSRAİL KATLİAMLARINA DEVAM EDİYOR
İsrail’in dün Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesini bombalaması sonucu 500 kişinin hayatını kaybettiği ifade edildi. İsrail katliamlarına devam ederken Kayseri’de de tepki gösterilecek. Platforma CHP başta olmak üzere bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları da destek verecek. 
İŞTE O DUYURU
Konuyla ilgili olarak yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı: İsrail'in, Filistin'e yapmış olduğu katliama yönelik, 18.10.2023 Çarşamba günü (bugün) Kayseri Meydanı'nda saat 18.00'da Emek ve Demokrasi Platformunun Bileşenlerinden biri olarak  basın açıklamasında alanda olacağız. Bütün üyelerimizi bekliyoruz.