Kayseri Konya'da kayıp

Kayserispor Süper Ligin 18. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele Konyaspor'un 2-0'lık galibiyeti ile sonuçlandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Kayseri Konya'da kayıp
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor Süper Ligin 18. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 sona eren mücadeleyi Konyaspor ikinci yarıda bulduğu gollerle  2- 0 kazandı. Konyaspor'un gollerini 50. ve 63. dakikada penaltıdan Çikalleshi kaydetti.

Önemli anlar

47. dakikada kaleci Bernardoni’nin kaleden ceza alanına gönderdiği uzun topa hareketlenen Moreno, Kayserispor kalecisi Bilal’in sert müdahalesi sonucu ceza alanı içerisinde yerde kaldığı hakem VAR’a giderek pozisyonu inceledi.

50. dakikada hakem VAR kontrolünün ardından penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Çikalleshi meşin yuvarlığı ağlarla buluşturdu. 1-0

60. dakikada Konyaspor’un atağında ceza alanı içeresinde topu kontrol eden Uğurcan Yazğılı, Bohoken’in müdahalesin ardından şutunu kaleye gönderdikten sonra yerde kaldı. Hakem Bahattin Şimsek VAR’a giderek pozisyonu inceledi.

63. dakikada hakemin VAR kontrolünün ardından penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Çikalleshi, topu sağ köşeye göndererek golü buldu. 2-0

73. dakikada Kartal Yılmaz topu Konyasporlu Prip’ten kaparak Hasan Ali Kaldırım’a pasını verdi. Kaldırım, sol tarafta topu kontrol etti ve ceza yayının üzerinde bekleyen Bahoken’e pasını aktardı. Bahoken, topu kontrol etti ve şutunu çekti. Meşin yuvarlak filelerle buluştu. Hakem, VAR kontrolünün ardından Kartal’ın Prip’e faul yaptığı gerekçesi ile golü iptal etti.

90. dakikada Kayserispor’un atağında Thiam pasını merkezden ceza alanına giren Mane ile buluşturdu. Mane sağ çaprazdan sol köşeye gönderdiği top direkten döndü. Direkten dönen topu kontrol eden Bahoken şutunu çekti. Topa iyi uzanan Bernardoni topu kornere çeldi.

Sarı kartlar

Kayserispor'da 40. dakikada A. Karimi sarı kart gördü.

Kayserispor'da 47. dakikada Bilal Bayazit sarı kart gördü.

Kayserispor'da 76. dakikada Kartal Yılmaz sarı kart gördü.

Konyaspor'da 77. dakikada Oğulcan Ülgün sarı kart gördü.

Oyuncu değişiklikleri

Kayserispor'da 59. dakikada A. Boa Morte yerini S. Bahoken'e bıraktı.

Kayserispor'da 72. dakikada Ramazan Civelek yerini C. Mane'ye bıraktı. 

Kayserispor'da 85. dakikada Kartal Yılmaz yerini Mehmet Eray Özbek'e bıraktı.

Konyaspor'da 81. dakikada Çikalleshi yerini Oliveira'ya bıraktı.

Konyaspor'da 82. dakikada Cicaldau yerini N'Zonzi'ye bıraktı.

Konyaspor'da 88. dakikada Moreno yerini Yasir Subaşı'na bıraktı.

Konyaspor'da 88. dakikada Prip yerini Cebrail Karayel'e bıraktı.

Konyaspor'da 90+2. dakikada Uğurcan Yazğılı yerini Rak'a bıraktı.

Kayseri Konya'da kayıp
Kayseri Konya'da kayıp
Kayseri Konya'da kayıp
Kayseri Konya'da kayıp
Kayseri Konya'da kayıp
Kayseri Konya'da kayıp