Kayseri ile ilgili şok iddia: Çernobil'i yaşıyor! Ölümcül oranda bulundu!

'Erzincan İliç'teki siyanür havuzu ölüm saçarken, şimdi de Kayseri'de ölümcül oranda civa bulundu!' Kayseri'de faaliyet gösteren firmanın iddialarla ilgili yapacağı açıklama merak ediliyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri ile ilgili şok iddia: Çernobil'i yaşıyor! Ölümcül oranda bulundu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kayseri ile ilgili dikkat çeken bir iddiayı gündeme taşıdı. 'Türkiye Çernobili yaşıyor!' diyen Özdağ, 'Erzincan İliç'teki siyanür havuzu ölüm saçarken, şimdi de Kayseri'nin Develi İlçesi'ndeki maden işletmesinde ölümcül oranda civa bulundu! Zafer Partisi iktidarında Türk vatandaşlarının canına kast edenlerden hesap soracağız' ifadelerini kullandı.

'BU FİRMAYA RUHSATI NASIL VERDİLER?'

Develi'deki maden işletmesi ile ilgili olarak çarpıcı iddiaları gündeme taşıyan Özdağ, iddiaların vahim olduğunu belirterek, "Hiçbir önlem alınmıyor ve olayın üstü örtülüyor. İşçiler ölüm riski altında çalışıtırılıyor. Hiçbir önlem alınmıyor" diye konuştu. Yaşanan olayla ilgili tutanakları da paylaşan Özdağ, "İkinci Çernobil ile karşı karşıyayız. Bu firmaya ruhsatı nasıl verdiler? İnşallah bu suç cezasız kalmayacak. Türk insanının canı, Kanadalı, Alman, Fransız işçiden ucuz olmayacak. Biz Zafer Partisi olarak iktidarımızda buna müsaade etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı. 

'TEFTİŞ BAŞLATILDI, AMA...'

Diğer yandan Özdağ, konuyla ilgili yaptıkları mücadelenin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı müfettilerince teftiş başlatıldığını da dile getirerek, 'Yapmaları  gereken sadece teftiş değil, bu olayın gerçekleşmemesini sağlayacak tedbirler de alınmalı' dedi.